ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είναι γεγονός ότι όταν πέφτει το χαλάζι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρή ζημιά στις μεταλλικές επιφάνειες του αυτοκινήτου η οποία συνήθως έχει τη μορφή πολλών, μικρών και μεγάλων βαθουλωμάτων. Έτσι εγείρονται πολλά ερωτήματα όσων αφορά το πως να αποφύγετε την ζημιά από την χαλαζόπτωση αλλά και  την επισκευή στην περίπτωση όπου υποστεί ζημιά το όχημα.  Ερωτήσεις για παράδειγμα όσων αφορά το κόστος της επισκευής, τον τρόπο, το αποτέλεσμα και τον χρόνο για την επισκευή  της ζημιάς από το χαλάζι στο αυτοκίνητο σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Σε όλους μας γνώριμο και δυστυχώς όχι πάντα αναπόφευκτο. Γυρίζουμε από τα ψώνια ή την βόλτα μας και βρίσκουμε το όχημα μας με μια λακκούβα στην πόρτα ή το φτερό. Οι αιτίες? Για παράδειγμα κάποιος μας χτύπησε με το άνοιγμα της πόρτας του, κάποιο καρότσι σούπερ μάρκετ έπεσε στο αυτοκίνητο μας, κάποιο μηχανάκι ή ποδήλατο μας χτύπησε με το τιμόνι του κλπ. Αυτού του είδους τα βαθουλώματα μπορούν να επισκευαστούν χωρίς βάψιμο με την μέθοδο p.d.r. (Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής για τέτοιου είδους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η τεχνική επισκευής p.d.r. (paintless dent repairs) μπορεί να εφαρμοστεί και σε μεγαλύτερου μεγέθους ζημιές κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Μακάρι να είμασταν "μάγοι", να μπορούσαμε με την τεχνική p.d.r. να επισκευάζουμε όλες τις ζημιές χωρίς να χρειαστεί βαφή. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε. Η τεχνική επισκευής p.d.r. έχει όρια και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την τεχνική του φανοποιού ή του βαφέα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως λειτουργεί περισσότερο συμπληρωματικά. Η κύρια εφαρμογή της είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 1. Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων
 2. Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες στον κλάδο του αυτοκινήτου
 3. Ασφαλιστικές εταιρίες

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... 

Τι είναι το p.d.r.(επισκευή χωρίς βαφή) και πώς εφαρμόζεται

Το p.d.r. είναι μια σχετικά νέα για τα Ελληνικά δεδομένα τεχνική μέθοδος επισκευής οχημάτων. Τα αρχικά p.d.r σημαίνουν paintless dent repairs, επισκευές χωρίς βαφή. 

Σήμερα η τεχνική p.d.r. εφαρμόζεται στην επισκευή βαθουλωμάτων, στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, χωρίς βαφή. Η κύρια εφαρμογή αυτής της τεχνικής είναι τα βαθουλώματα τα οποία προκαλούνται από φυσικά καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα το χαλάζι. Εφαρμόζεται όμως επίσης και σε ζημιές οι οποίες δημιουργούνται από άλλους παράγοντες όπως το χτύπημα από άνοιγμα πόρτας, από καρότσι του σούπερ μαρκετ, κολονάκια πεζοδρομίων, σχάρες οροφής, άσκηση βίας, μπουνιές κ.α. Η τεχνική p.d.r. μπορεί να εφαρμοστεί σε αμαξώματα από λαμαρίνα ή αλουμίνιο με την ίδια επιτυχία.

Αυτή η τεχνική αναπτύχθηκε το έτος 1940 από την Mercedes και την BMW λόγου της ανάγκη για επισκευή μικρών βαθουλωμάτων που δημιουργούνταν κατά την παραγωγική διαδικασία.

Σε λίγα χρόνια αυτή η τεχνική μέθοδος μπορούσε να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές προδιαγραφές των κατασκευαστών της αυτοκινητοβιομηχανίας παρέχοντάς πιστοποιημένη ποιότητα επισκευής 100%. 

Αν και ο αρχικός στόχος ήταν η κάλυψη των αναγκών των κατασκευαστών που είχαν υποστεί ζημιές σε χιλιάδες αυτοκίνητα από το χαλάζι, στις ημέρες μας αυτή η τεχνική έχει μεταφερθεί επίσης σε deαlers και ιδιώτες.

Υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο ως προς το αν θα είναι αποτελεσματική η επισκευή χωρίς βαφή. Για παράδειγμα εάν έχει προξενηθεί φθορά στο βερνίκι του αυτοκινήτου, είναι πολύ βαθύ το βαθούλωμα ή έχει τσακίσει το μέταλλο κ.α. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου δεν ενδείκνυται η επισκευή με την μέθοδο p.d.r.

Πρόκειται για μια πολύ εξειδικευμένη τεχνική μέθοδο όπου χρησιμοποιώντας ειδικό φωτισμό και ασκώντας πίεση με ειδικά εργαλεία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 • Original p.d.r.
 • Επισκευή χωρίς στοκάρισμα και βαφή.
 • Επισκευάζουμε, δεν καλύπτουμε την ζημιά.
 • Χαμηλό κόστος επισκευής.
 • Ταχύτερη μέθοδο επισκευής.
 • Διατήρηση αξίας μεταπώλησης  αυτοκινήτου.
 • Οικολογική επισκευή.
 • Γραπτή εγγύηση ποιότητας επισκευής
 • Διατήρηση εργοστασιακού χρώματος και βαφής.
 • Κινητά συνεργεία στον χώρο σας. 
 • Πανελλαδική κάλυψη σε περίπτωση χαλαζόπτωσης.

p.d.r. Master Team - Ποιοί είμαστε?

Η εταιρία μας p.d.r. Master Team αποτελείται, όπως αναφέρει και το όνομα της, από μια ομάδα ανθρώπων, με διαφορετικές ικανότητες και ειδίκευση σε διαφόρους τομείς του κλάδου του αυτοκινήτου, οι οποίοι συνεργαζόμαστε για την επιτέλεση ενός κοινού έργου, την ποιοτική, αξιόπιστη, οικονομική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε ιδιοκτήτες, επισκευαστές, έμπορους, αντιπροσώπους, εταιρίες μισθώσεων, ασφαλιστικές εταιρίες, εισαγωγείς οχημάτων καθώς επίσης και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων χωρίς βαφή με την μέθοδο pdr από το 2008. Στο πέρασμα των ετών έχουμε εξυπηρετήσει αμέτρητους πελάτες και έχουμε επισκευάσει κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την ηπειρωτική και σε αρκετά νησιά της Ελλάδας προκειμένου να επισκευάσουμε οχήματα τα οποία είχαν υποστεί ζημιά από χαλαζόπτωση. Σε συνεργασία με άλλες εταιρίες του κλάδου έχουμε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην επισκευή, των ζημιών από το χαλάζι, σε καινούρια αυτοκίνητα σε εμπόρους, τελωνιακούς χώρους και εργοστάσια παραγωγής.


Όλη αυτή η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση, μας παρέχει τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε μαζικές επισκευές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας με επιτυχία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.