ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

Επαγγελματίες- Επιχειρηματίες στον κλάδο του αυτοκινήτου

Η επιχείρηση σας ως κέντρο επισκευής p.d.r. (χωρίς βαφή)


Σε περίπτωση όπου έχει πέσει χαλάζι στην περιοχή σας θα μπορούσε η επιχείρηση σας να αποτελεί κέντρο επισκευής χαλαζοχτυπημένων αυτοκινήτων της πληγείσας περιοχής.

Γιατί να συνεργαστείτε με μια εταιρία p.d.r. σε περίοδο χαλαζόπτωσης?

Λόγου του ότι ζούμε σε οικονομικά δύσκολες, για όλους, εποχές, θα μπορούσε μια συνεργασία μαζί μας να αποτελέσει πλεονέκτημα για εσάς. Ουσιαστικά, εσείς θα παρέχετε την υπηρεσία pdr στους πελάτες σας. Εκτός από το οικονομικό όφελος το οποίο θα αποκομίσετε, θα παρέχετε μια νέα υπηρεσία στους πελάτες σας η οποία είναι πιο οικονομική, ποιοτική και γρήγορη.

Για όσο διάστημα χρειαστεί θα υπάρχει κάποιος τεχνίτης μας στον χώρο σας, όπου σε συνεργασία με εσάς θα κοστολογεί και θα επισκευάζει τις ζημιές που θα έχουν προκληθεί από το χαλάζι στα αυτοκίνητα των πελατών σας.

Συνεργαζόμαστε ήδη με Αντιπροσωπίες, βαφεία, φανοποιεία, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και μια οικονομική πρόταση για την επισκευή των οχημάτων της εταιρίας σας, εφόσον υπάρχουν.

Συνεργάτης και για την επισκευή άλλων ζημιών?

Επίσης για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Λαμίας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, εκτός για τις ζημιές από το χαλάζι, και για ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από διάφορες αιτίες στο αυτοκίνητο, μεγαλύτερες όπως μεμονωμένα βαθουλώματα ή εξογκώματα.