ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή χωρίς βαφή

(Για Θεσσαλονίκη και Λαμία)


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν κοστολόγηση της ζημιάς του οχήματός σας στον χώρο σας ή σε κάποιον κοντινό συνεργάτη μας.

Πόσο κοστίζει η επισκευή μιας ζημιάς από το χαλάζι?

Το κόστος επισκευής, της ζημιάς από το χαλάζι, διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό και το μέγεθος των βαθουλωμάτων, καθώς επίσης και τα σημεία τα οποία έχουν υποστεί ζημιά. Θα πρέπει αν γίνει μια λεπτομερής καταμέτρηση με ειδικό φωτισμό έτσι ώστε να μπορέσουν να επισκευαστούν όλες οι ζημιές με 100% επιτυχία.

Κατόπιν θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε την επισκευή της ζημιάς σε κάποια ημέρα και ώρα της επιλογής σας.

Εφόσον το όχημα είναι ασφαλισμένο για φυσικά καιρικά φαινόμενα (κάλυψη για χαλάζι), αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρία.

Επισκευή Λακκούβας και βαθουλώματος από άλλες αιτίες?

Όσον αφορά ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από διάφορες άλλες αιτίες, όπως βαθουλώματα από άνοιγμα πόρτας, από παρκάρισμα, άσκηση βίας, σχάρα ή άλλου είδους μεγαλύτερων ζημιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικός ή μέσου email προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το κόστος και το αποτέλεσμα της επισκευής. Ενδεικτικά θα μπορούσατε να μας στείλετε και μερικές φωτογραφίες για μια πιο άμεση εικόνα της ζημιάς.