ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

Σε όλους μας γνώριμο και δυστυχώς όχι πάντα αναπόφευκτο. Γυρίζουμε από τα ψώνια ή την βόλτα μας και βρίσκουμε το όχημα μας με μια λακκούβα στην πόρτα ή το φτερό. Οι αιτίες? Για παράδειγμα κάποιος μας χτύπησε με το άνοιγμα της πόρτας του, κάποιο καρότσι σούπερ μάρκετ έπεσε στο αυτοκίνητο μας, κάποιο μηχανάκι ή ποδήλατο μας χτύπησε με το τιμόνι του κλπ. Αυτού του είδους η ζημιά μπορεί να επισκευαστεί χωρίς βαφή με την μέθοδο p.d.r. (Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής για τέτοιου είδους μικροζημιές μόνο στην Θεσσαλονίκη και στην Λαμία)

Το αυτοκίνητο μας ως μέσον μεταφοράς, βρίσκεται τον περισσότερο καιρό εκτεθειμένο σε διαφόρους παράγοντες οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν κάποιο βαθούλωμα ή εξόγκωμα στις μεταλλικές επιφάνειες. Οι περισσότερες τέτοιες ζημιές μπορούν να επισκευαστούν με την μέθοδο pdr χωρίς βαφή.


Πώς δημιουργούνται τέτοιου είδους ζημιές?

Τέτοιες ζημιές μπορεί να προκληθούν κατά το παρκάρισμα από το άνοιγμα της πόρτας του διπλανού αυτοκινήτου, στα ψώνια από κάποιο καρότσι του σούπερ μάρκες το οποίο έπεσε από απροσεξία στο αυτοκίνητο μας, από κάποιο άλλο αυτοκίνητο το οποίο μας ακούμπησε κατά το παρκάρισμα με τον προφυλακτήρα του, από το τιμόνι κάποιου ποδηλάτου ή μηχανακιού, από ένα αντικείμενο το οποίο έπεσε από κάποιο μπαλκόνι, κατά την διάρκεια ενός καυγά από μπουνιά ή κλοτσιά, από κολονάκια κατά το άνοιγμα της πόρτας μας, από σχάρα οροφής ή σχάρα στο πίσω πορτμπαγάζ και πολλούς άλλους παράγοντες. Κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται μικρού μεγέθους λακκούβες διαφόρων σχημάτων, βαθουλώματα σαν γραμμές, τσακίσματα στην λαμαρίνα και μικρά εξογκώματα.


Πότε επισκευάζεται μια ζημιά με την τεχνική pdr?

Ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος επηρεάζει τον βαθμό δυσκολίας της επισκευής είναι το πάχος της βαφής και του μετάλλου το οποίο εξαρτάται από τον κατασκευαστή (μάρκα αυτοκινήτου). Ένας άλλος παράγοντας έχει σχέση με το βάθος της ζημιάς. Πολύ βαθιές ή τσακισμένες λακκούβες ίσος να μην μπορέσουν να επισκευαστούν με την τεχνική pdr. Επίσης, το σημείο όπου βρίσκεται η ζημιά επηρεάζει τον βαθμό δυσκολίας της επισκευής. Για παράδειγμα, βαθουλώματα τα οποία βρίσκονται στο τελείωμα (στην άκρη) της επιφάνειας επισκευάζονται πολύ δύσκολα. Σε ζημιές, στις οποίες έχει ραγίσει ή γρατζουνιστεί το βερνίκι του αυτοκινήτου, μπορεί να επισκευαστεί το βαθούλωμα με την τεχνική μας αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει κατόπιν να βαφεί το κομμάτι. 

Για να ενημερωθείτε κατά πόσο μπορεί να επισκευαστεί η ζημιά στο δικό σας αυτοκίνητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικός ή στείλτε μας κάποιες φωτογραφίες μέσω email.


Πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί η επισκευή μιας ζημιάς?

Λόγου του ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντές οι οποίοι καθορίζουν τον βαθμό δυσκολίας και στο αποτέλεσμα της επισκευής μιας ζημιάς, δεν μπορούμε να κοστολογήσουμε εξ αποστάσεως την ζημιά. Για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε ως προς το κόστος της επισκευής μιας συγκεκριμένης ζημιάς θα πρέπει να δούμε από κοντά το αυτοκίνητο.

Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικός ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να σας ενημερώσουμε σωστά και υπεύθυνά για όλες τις λεπτομερείς όσων αφορά την επισκευή της ζημιάς στο αυτοκίνητο σας.