ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

Η τεχνική επισκευής p.d.r. (paintless dent repairs) μπορεί να εφαρμοστεί και σε μεγαλύτερου μεγέθους ζημιές κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Μακάρι να είμασταν μάγοι να μπορούσαμε με την τεχνική p.d.r. να επισκευάζουμε όλες τις ζημιές χωρίς να χρειαστεί βαφή. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε. Η τεχνική επισκευής p.d.r. έχει όρια και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την τεχνική του φανοποιού ή του βαφέα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως λειτουργεί περισσότερο συμπληρωματικά. Η κύρια εφαρμογή της είναι κυρίως στις ζημιές από το χαλάζι.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ζημιών, οι οποίες είναι μεγάλες σε βάθος, έχουν γδαρσίματα και φθορές στο χρώμα, βρίσκονται σε δυσπρόσιτα και πολύ σκληρά σημεία στο αμάξωμα, έχει τσακίσει και τσαλακώσει η μεταλλική επιφάνεια, συνήθως δεν μπορούν ή δεν συμφέρει από άποψη χρόνου επισκευής ή και κόστους, να επισκευαστούν από εμάς. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις όπου κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να εφαρμοστεί η τεχνική pdr.

Για να διαπιστωθεί το αν και κατά πόσο θα μπορούσε και συμφέρει να επισκευαστεί, με την μέθοδο pdr, μια ζημιά πρέπει να την δούμε από κοντά.

Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής για τέτοιου είδους ζημιές μόνο στην Θεσσαλονίκη και στην Λαμία.