Η Εταιρεία Μας

PDR MASTER Team-Θεσσαλονίκη/Λαμία

Επισκευή Με την Πρωτοποριακή Μέθοδο PDR-Επισκευή Λακουβών και Βαθουλωμάτων Χωρίς την Χρήση Βαφής

Η εταιρία μας PDR Master Team αποτελείται, όπως αναφέρει και το όνομα της, από μια ομάδα ανθρώπων, με διαφορετικές ικανότητες και ειδίκευση σε διαφόρους τομείς του κλάδου του αυτοκινήτου, οι οποίοι συνεργαζόμαστε για την επιτέλεση ενός κοινού έργου, την ποιοτική, αξιόπιστη, οικονομική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε ιδιοκτήτες, επισκευαστές, έμπορους, αντιπροσώπους, εταιρίες μισθώσεων, ασφαλιστικές εταιρίες, εισαγωγείς οχημάτων καθώς επίσης και άλλους επαγγελματίες του κλάδου. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων χωρίς βαφή με την μέθοδο p.d.r από το 2008. Στο πέρασμα των ετών έχουμε εξυπηρετήσει αμέτρητους πελάτες και έχουμε επισκευάσει κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την ηπειρωτική και σε αρκετά νησιά της Ελλάδας προκειμένου να επισκευάσουμε οχήματα τα οποία είχαν υποστεί ζημιά από χαλαζόπτωση. Σε συνεργασία με άλλες εταιρίες του κλάδου έχουμε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην επισκευή, των ζημιών από το χαλάζι, σε καινούρια αυτοκίνητα σε εμπόρους, τελωνιακούς χώρους και εργοστάσια παραγωγής. Όλη αυτή η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση, μας παρέχει τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε μαζικές επισκευές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας με επιτυχία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Η επισκευή πραγματοποιείται στον χώρο σας ή σε κάποιον κοντινό συνεργάτη μας . Αναλαμβάνουμε επισκευές βαθουλωμάτων και λακουβών που προκλήθηκαν από χαλάζι, χτυπήματα και λακούβες χωρίς να χρειαστεί βάψιμο. Μπορείτε να μας καλέσετε προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες μας και να εκτιμήσουμε την ζημιά που έχει το αυτοκίνητό σας.
Εάν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την μέθοδο P.D.R (Paintless Dent Repair) επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

εκπαίδευση pdr

Με την Εγγύηση της PDR Master Team

Με έδρα στην Θεσσαλονίκη και Λαμία ανά πάσα στιγμή στον χώρο σας ή σε κάποιον καντινό συνεργάτη μας

Γιατί να επιλέξετε το Συνεργείο μας

PDR Master Team Θεσσαλονίκη/Λαμία-Επισκευή Βαθουλωμάτων από χαλάζι και μικροζημιές

fix-skills-grey-free-img.png

Μεγάλη Εμπειρία

Πολυετής εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου

mechanic-grey-free-img

Εξιδικευμένοι Τεχνίτες

Όλοι οι τεχνίτες μας είναι άριστα καταρτισμένοι στον χώρο του PDR.

wallet-grey-free-img.png

Λογικές Τιμές

Λογικές Τιμές Για Όλων Των Ειδών Τις Ζημιές

speedometer-grey-free-img.png

Εγγυημένη Ποιότητα

Εγγυημένη Ποιότητα Στην Εργασία Μας

alloy-wheel-grey-free-img.png

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Με γραπτή εγγύηση για τις υπηρεσίες μας